Om een eerdere bestelling opnieuw te plaatsen, logt u in op uw account, opent u ‘Mijn bestellingen’ en gaat u naar de pagina van de bestelling die u opnieuw wilt plaatsen. Met de knop ‘Mijn bestelling opnieuw plaatsen’ kunt u de artikelen weer aan uw winkelmandje toevoegen.
De hoeveelheden kunnen in het winkelmandje worden aangepast voordat u de bestelling bevestigt.
Als u al gepersonaliseerde artikelen hebt besteld, worden uw eerdere ontwerpen doorgaans bewaard in uw galerij. U kunt deze hergebruiken voor uw nieuwe bestelling door ze te selecteren bij het uploaden van uw bestanden.