Aby ponownie złożyć poprzednie zamówienie, zaloguj się na swoje konto, otwórz sekcję „Moje zamówienia” i przejdź do strony zamówienia, które chcesz ponownie złożyć. Przycisk „Złóż ponownie moje zamówienie” pozwala ponownie dodać produkty do koszyka.
Ilości można dostosować w koszyku przed zatwierdzeniem zamówienia.
Jeśli wcześniej zamawiałeś produkty spersonalizowane, Twoje poprzednie projekty są zazwyczaj zachowane w galerii. Możesz je ponownie wykorzystać w nowym zamówieniu, wybierając je podczas przesyłania plików.