Aby ponownie złożyć wcześniejsze zamówienie, zaloguj się na swoje konto, otwórz « Moje zamówienia » i przejdź do strony zamówienia, które chcesz powtórzyć. Przycisk « Zamów ponownie » umożliwia ponowne dodanie produktów do koszyka.
Przed zatwierdzeniem zamówienia możesz zmienić ilości w koszyku.
Jeśli wcześniej zamawiałeś produkty personalizowane, użyte projekty są zazwyczaj przechowywane w Twojej galerii. Możesz wykorzystać je ponownie w nowym zamówieniu, wybierając je podczas przesyłania plików.