Po zatwierdzeniu zamówienia nie można już zmieniać, dodawać ani usuwać produktów. Nie można również zmieniać, dodawać ani usuwać wybranych obszarów nadruku na personalizowanych produktach.
Zamówienie można jednak anulować przez krótki czas na swoim koncie klienta (w sekcji "Moje zamówienia"), zanim rozpocznie się jego realizacja.