Om een eerdere bestelling opnieuw te plaatsen, logt u in op uw account, opent u « Mijn bestellingen » en gaat u naar de pagina van de bestelling die u wilt herhalen. Met de knop « Opnieuw bestellen » voegt u de artikelen weer toe aan uw winkelmandje.
U kunt de aantallen in uw winkelmandje aanpassen voordat u de bestelling bevestigt.
Als u eerder gepersonaliseerde artikelen hebt besteld, worden uw eerdere ontwerpen doorgaans in uw galerij bewaard. U kunt ze voor uw nieuwe bestelling hergebruiken door ze te selecteren wanneer u uw bestanden uploadt.