Zodra uw bestelling is bevestigd, kunt u geen artikelen meer wijzigen, toevoegen of verwijderen. Ook de gekozen bedrukkingsvlakken voor gepersonaliseerde artikelen kunnen niet meer worden gewijzigd, toegevoegd of verwijderd.
U kunt uw bestelling echter nog korte tijd via uw klantaccount annuleren (onder "Mijn bestellingen"), voordat deze in behandeling wordt genomen.