När din beställning har bekräftats går det inte längre att ändra, lägga till eller ta bort artiklar. Det går inte heller att ändra, lägga till eller ta bort de valda tryckytorna för personanpassade artiklar.
Du kan däremot avbryta beställningen via ditt kundkonto (under "Mina beställningar") under en kort tid innan den börjar behandlas.