Når din ordre er bekræftet, er det ikke længere muligt at ændre, tilføje eller fjerne varer. Det er heller ikke muligt at ændre, tilføje eller fjerne de valgte trykflader på specialtilpassede varer.
Du kan dog annullere din ordre via din kundekonto (under "Mine ordrer") i et kort tidsrum, inden den sættes i behandling.